DANCE OR DIE

Hej måndag!
Helgen har varit superbra, i fredags var det Mikaelas 20års kalas. Först lite förfest på jobbet, sen vidare till Picasso och efter det var vi på något ställe i vasa. Sen åkte vi hem till Malin för att försöka sova, gick väl inte jätte bra eftersom att jag låg och skrattade åt Conny hela tiden. . ;) Sen har det varit jobb för hela slanten och eftersom att jag inte sov mer än två timmar i fredags natt somnade jag typ halv 12 i lördags! ;) Igår blev det mer jobb och fika med Flippe.
Denna veckan är det bara två jobbdagar, underbart! Jag har längtat efter denna veckan i typ 2 månader nu !:p
Nu måste jag duscha, sen väntar jobb!
love. ♥

shut up and let me go..

Igår hade jag finbesök från Göteborg, Jennie vågade åka enda ut till Skene, modigt måste jag säga;) Vi hade en mysig dag, en visit i Ullared, Kinna & tillsist Skene. Super mysig dag, och jag tror fröken tyckte om Skene fast att hon förnekade de;) haha!
Idag är jag är med ledig, ska åka in till Götet senare och fira Mikaelas 20 årsdag. Ska möta upp några från jobbet tidigare och ta ett glas innan middagen. Trevligt :) Sen blir det jobb heeela helgen, nästa vecka är jag ledig 5 dagar. Helt underbart!

HAPPY DAY!!

Jag har fått förlängt vikariat till maj 2011, så jäääävla skönt!!



Hang with me..

Och så var det söndag, igen!
Mina tre lediga dagar har varit bra, i fredags gjorde jag absolut ingenting förutom att jag hälsade på Emma på Statoil. Igår var pappa och jag i stan och i Kungsbacka för att shoppa. . Fick köpt nya Uggs, två tröjor, ett superfint armband från Alexander Mcquuens sista kollektion och ett par jeans. Så jag är nöööjd! Kvällen var bra, ett besök hos Liljedahl, KK, en maskerad och Örby!
Jag kom nyss hem, vi har sovit bort hela dagen idag. Men det var mysigt:)
Nu ska jag kika klart på DH ♥

you and me could write a bad romance ..

God morgon mina fina!
Skönt att vara ledig idag, helt slut efter helgen.. tur att vi inte blev sprängda i bitar iaf. . Helgen har varit bra annars, ångrar att jag var på H, för det var sjukt tråkigt..
Idag har vi After Work med Bro/Sis så jag ska åka in till stan och möta upp finaste Jempis i em för lite shopping och sen ska vi möta upp resten av gänget!
NU promenad med ruthan!♥

tell me something that i don´t know. .

JAG ÄR BRUNETT IGEN OCH JAG ÄLSKAR DET!

RSS 2.0