Bombhot ..

Känns ju jätte tryggt att åka till jobbet i morgon, läste på aftonbladet om bombhot mot Göteborg främst mot Nordstan.. Hoppas innerligt att det är falskt alarm.. 
jag längtar efter Ulvis♥

you could be my dog..

Rufus ♥ Ruth

Money never sleeps . .

Mysigt avslut på helgen, bio i Borås och film-mys efteråt:)
Lönemåndag idag, det märktes verkligen. Så sjukt mycket folk hela tiden, brukar vara ganska så dött mellan 11-15 annars.. Var och köpte födelsedagspresenter till Jocke efter jobbet, gick ju knappt att komma fram i nordstan. . Letade oxå efter den underbara tröjan från bmb, men hittade den inte någon stans! får beställa den från internet dårå.. Jag fick trösta mig med lite nagellack från Mavala, och krämer från Biotherm. :)

give me something new..

Skönt med en bakis-fri söndag, okej att det blev utgång igår men ett glas mjölk innan man går och lägger sig gör allt;) Super trevlig kväll igår med mina fina vänner, synd att det slutade på KK bara.
Just nu målar jag mina naglar och tittar på Lyxfällan, guud så roligt det är. Ska ta en lååång dusch sen och så hoppas jag på en trevlig kväll !

WANT YOU TO MAKE ME FEEL LIKE I`M THE ONLY GIRL IN THE WORLD

Igår fick jag en heldag med San och det var helt underbart. Först tog vi en shoppingrunda på Kungsmässan, fick med mig masssa saker hem, efter det åkte vi hem till forskäl en stund och till sist skääne. Vi var lite småsugna på utgång i Götelaborg, men det slutade med att vi låg hemma och kollade på idol och åt sjukt mycket godis.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, Jenny sms precis om utgång och Sofie ringde och ville att jag skulle komma till Götet och pimpla vin med några från jobbet.
Helgen får iallafall avslutas med en mysig bio och efter den förhoppningsvis Nothing Hill ;) 

KEEP YOUR FRIENDS CLOSE, AND YOUR ENEMIES IN YOUR POCKET

Veckan gick inte så fort som jag hade hoppas på. Men nu är det äntligen fredag och jag är äntligen ledig. Skulle egentligen åkt till Borås nu och ätit frukost med Sofia, men det blev inställt, tyvärr! Så nu ligger jag i min säng och se på tv, inte så fy skam det heller.
Jag är enormt shoppingsugen, i morgon vill jag åka till Göteborg.
Om man kanske skulle ta och baka lite?

tisdag

jag trodde det var torsdag idag, jag vill ha helg!
men idag är det tisdaag och DH är på tv, fantastiskt.

dancedance

Måndag.
Fyfan vad trött jag är. Jobbade lunchpass på Bro idag, svårt som fan. Och nu är jag helt slut. Jag är inte ledig innan fredag, snälla låt denna veckan gå fort!
Helgen har varit bra, jobbade lör och sön. Dansade på KK en stund i lördags. Sjukt segt att gå upp igår morse.
ikväll vill jag bara ha myskväll med satc tror jag!

you just killed me

Du.Är.Bra.Du.Gör.Mig.Dålig.

your name

Jag hatar att åka buss på fredagar kl 15.30. dra åt helvete vad äckligt mycket folk.  Fanny och jag åkte samma buss, vi fick inte plats jämte varandra , så vi fick sms till varandra. Trevlig bussfärd.
Fanny vill att vi ska grilla korv uppe i Mariebergsparken ikväll, ibland börjar man ju undra.. Jag själv röstar för idolmys och massa godis.
idag har jag inte heller jobbat och jag sov enda till kl 11. sen låg jag på soffan och såg på tv till kl 14, jag älskar att vara ledig.
lördag 10-18
söndag 11-17
DET ser jag verkligen framemot.
Tack och hej.

the dj is my bodyguard

Jag borde vara ledig oftare, herregud så skönt det är. Kommer knappt ihåg hur det känns att vara ledig mer än en dag. Jag ska jobba hela helgen nu, kom och besök Bro&Sis. Jag hoppas dom gråa jeansen & dom läckra g-star jenasen har kommit in i små storlekar igen, skulle förgylla min lördag.
Snart ska jag på det mötet, jag har fruktat för länge, läkarjävel, du skrämmer mig.
Efter det ska jag nog palla mig in till Götet igen & ha mys kväll. .
ha en trevlig kväll.♥

falling in love

denna underbara höst, börjar man bli gammal när man tycker det är vackert med höst?
Har ni spanat in Mulberrys höstkollektion? Den får mig att sväva på moln. . Jag har hittat den underbaraste Daria Hobo som skulle klä min älskade vinterjacka perfekt.
this is love

don´t waste my time

Jobbet gick finfint idag, hostade inte sönder mig och jag var inte hungrig. JJ var och hälsade på och köpte ett par as fräscha g-star jeans, fröken var mycket nöjd! Satt och läste nya elle medan jag väntade på bussen, jag gillade inte detta numret så värst mycket. . jag somnade på bussen hem, tur att jag vaknade innan skäääne. i morgon blir det heldag på bro&sis, efter det ska jag hälsa på min fina vän.
nu ska jag skriva ett sms och sen lägga mig och sova, vi hörs ♥


and here we go again..

Tillbaka.
Vad händer?
Hänger mestadels av min tid i Göteborg på Bro&Sis, letar lägenhet som fan(ibland), jag tar äntligen tag i mitt liv, wounderful . Jag har köpt gymkort på SATS, jag har varit där ca 6 gånger, bättre än ingen ? Jag är nööjd och det är gött !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0