uppåt

Hej fina.
Jag mår lite bättre idag, är fortfarande kvar i svackan men det känns ändå lite lättare. Fick ett sms igår kväll som gjorde mig väldans glad. :) Idag har jag varit å busat med mina kusinbarn, så mysiga. Och snart ska jag ta mig till stora staden för lite jobb. Jag hoppas vi får in byxdressen denna veckan, såå läcker!
Nu ska jag gå en promenad med min stora kärlek.
tänk när skrutten var såhär liten ♥

Slut som människa

Idag är en sån himla dålig dag, jag har kommit in i en liten svacka där inget är bra, inget är roligt och jag vill bara gräva ner mig. Jag känner mig helt slut och jag orkar inte samla kraft för att komma ur svackan. Tack gode gud för mina sömntabletter, så jag kan sova iaf. Slippa vakna 10 gånger/natt, och drömma massa konstiga drömmar. Inte nog med det, så träffade jag F igår. Det gjorde då inte saken bättre. . Nu ska vill jag bara sova. Glömma en liten stund.
Ta mig tillbaka hit. Nu är jag slut som människa.

Tyra Banks

Idag tycker min bror att jag är lik Tyra Banks och att han är väldig stolt över mig för jag ska köpa en lägenhet. Vilket betyder att jag måste börja spara, och det tycker han är bra. I julklapp fick jag en lyxfällan bok av honom, han tycker att jag verkligen ska läsa den för det så många kloka råd i den, och jag är tydligen inte så klok. Men än så länge har jag bara använt den som underlag när jag målar mina naglar, och det fungerar den mycket bra till.
Idag ska vi ut å slira i Götet och det ska bli väldans kul. I morgon är jag ledig och det är det absolut bästa! Och sjukt bra att jag är lik tyra då, hon är väl ändå ganska snygg?

dudududu

jag saknar dig

Tisdag 25/1

Idag är de löning, gud så trevligt.
Idag väntar lite jobb, 16-20. Och idag känns de som måndag, och jag missade att fixa kundklubben igår, typiskt.
Jag känner mig helt fantasilös idag, sitter och kikar på sisters hemsida för att få lite inspiration till jobbet i em. Ska nog åka in lite tidigare idag och prova lite kläder. Jag är ledig till helgen, ska bli så skönt att vara ledig två dagar i rad. Sanne vill gå på bio, så det blir de nog:)
jag längtar till sommaren!

Listan

1. H
2. F
3. C
4. C
5. R
6. D N

Här har vi den!

Svin-lista

Men vad händer? Alla bara gör slut? Allt händer på FB.
Idag har jag gjort en svin-lista, just nu har jag fem killar på den. Jag har kommit fram till att jag vill leva i celibat och bara lägga min kärlek på väskor. På tal om väskor la jag beslag på två nya skönheter igår när jag var inne på Mulberry, en matchande plånbok till min Daria Hobo och en liten lila party-väska.
Min lila kärlek kom till nytta i lördags kväll då vi var en sväng på Yaki-da, synd att DJ Neno var där och förstörde kvällen. Han är nästan värd en plats på min svinlista, så nu är vi uppe i 6 killar på den då.

Fredag & RR

Fredag underbara fredag! Idag fick jag vara ledig, det tackar jag för. För nu väntar jobb hela helgen.
Jag och Ruth är precis hemkommen från en härlig långpromenad med fröken Kryssman. Hade en mycket trevlig konversation om alla dessa jävla 91:or. (okej, nu är de just två vi syftar på. ) Vi planerade även lite utgång i morgon. JIPPI. Tack för att jag fortfarande bara jobbar korthelger;) I kväll ska jag till Borås och träffa RR. Det ska bli väldigt trevligt faktiskt.

Sisters vårkollektion, JA TACK!!

Igår var vi med Bro/Sis på en fantastisk kickoff uppe i Stockholm. Det var jätte trevligt att träffa säljare från hela Sverige. Vi kikade på modevisningar, lyssnade på folk från huvudkontoret som pratade och våra folk från våra externa leverantörer.
Sisters nya kollektion är hur bra som helst, massa fina toppar, klänningar, jeans, kostymer mm. Och allt i härliga ljusa färger. Det var väldigt mycket fint i grönt, fastnade speciellt för en byxdräkt. :)
Brothers kollektion så med bra ut, mycket fint. Härliga färger.
Det har redan börjat droppa in massa nytt i butiken, känns så bra att rean börjar ta slut!

Lediga dagar!

Oh my! Jag har jobbat alla mina tre lediga dagar. Och nu är jag så trött att jag håller på att dö. Jag har ändå hunnit med en heldel. I fredags var jag, Jennie och Sofie och åt långfrukost på Fröken Olssons, super mysigt. Sen gick vi på stan en stund. Sen pyste jag hem och blev tvingad till Statoil för att jobba. Människorna på det stället är ju bara för mycket! Jobbade även där i lördags och kom fram till att det var sista gången ever för jag höll på att spy på de. Idag har jag jobbat på min riktiga jobb, Sofie är sjuk så jag tog hennes pass. Var på bro hela dagen, så tiden gick super fort!
Igår kväll åkte jag till Mikaela, vi åkte till Vasastan och drack lite vin, mysigt!
Och nu är jag äntligen hemma, och har 1000 saker att göra. Bästa att sätta igång!
Hörs!

Glädjebesked!

Torsdag!
Fick en bra start på dagen, skönt det.
Idag väntar jobb, ett kort litet pass. Ska bli kul att träffa den nya killen idag med. Efter jobb ska jag hälsa på en vän till mig, och kommer nog inte hem föräns i morgon. Har frukost dejt med Sofie i morgon med, ska bli mysigt!
Nu skulle jag kunna tänka mig lite sommar!

GE MIG EN JÄVLA LÄGENHET!

Varför kan inte någon vänlig själ ge mig en lägenhet? Gärna i Vasa eller Linné, gärna med balkong och en stooor garderob.. Är det för mycket begärt?

Helgen

Lite sen uppdatering, men here we go!
I lördags jobbade jag lite granna, efter det åkte jag till Jempan. Hon har precis flyttat till en ny lägenhet. Vi käkade lite, drack lite vin och gjorde i ordning oss. Stefania kom och gjorde oss sällskap, drack ännu mer vin. Jag lyckades boka en taxi och vi åkte in till stan, dansade av oss på Lounge(s). Vi kom hem runt 4 tiden i söndags morse. Hittade inte riktigt hem och yra runt i fel trapphus! (lol) Till slut kom vi hem, hetsåt världens godaste kebabrulle. Efter besök från hon i the ring så somnade vi ganska gött. Jobbigt nog ringde klockan redan kl 10 för jag skulle upp och jobba.
Det gick oväntat bra på jobbet, och jag dog inte. Sen åkte jag hem till Jennie igen, hon var då inte människa i söndags. Hann även med ett trevligt besök hos C i söndagskväll.
Det var min helg. Och fan så bra den var!

Can we get much higher?

Kanye West nya album är helt fantastiskt!

Go Girl!

Det är visst min jobbhelg nu. Jag har bara korta helgpass, tills jag får mitt nya schema. BUHU. Och jag har inte samma helg som Jempan, vilket är väldigt tråkigt kan jag tycka.
Eftersom jag kör korta pass, så ska vi ut och dansa i morgon oxå. Hoppas J blir klar med lägenheten bara ;) jag hoppas på att få träffa C ute med, hade varit trevlig.
Har planerat helgens outfits redan, skönt det!
I morgon hoppas jag på mycket tjejsnack, vin och inga små pojkar! ;)
Hörs! ♥

lovely pictures

www.fotografevelina.se

Tips!

Tryck inte in en larmnål i tummen, det gör äckligt ont!

dansadansadansa!

Vilken bra kväll det blir igår. Först var Mickan, Linnea, Elias, Jempa och jag på El Corazon, åt god mat, drack vin och hade det mysigt. Elias och Jempa drog hem vid halv 12, medan vi andra gick till Nivå. Vi hade hur kul som helst, dansade hela natten. Sprang på ett eller annat lammkött, haha! ;) Blev lite sura när vagnarna hade slutat gå när vi skulle hem, så vi fick ta taxi. Linnea och jag var lagom pigga när klockan ringde kl 10 i morse, jobb väntade!
Det var väldigt lugnt idag, så jag fick gå hem redan kl halv 3, jag är helt slut. hade aldrig pallat att vara kvar till 17:p JAg är ledig i morgon och det ska bli så himla skönt, sen blir det jobb hela helgen. Förhoppningsvis blir det utgång på lördag med jempa och stefania. :)

FUCKYOU!

www.fotografevelina.se

round it goes

Idag mår jag mycket bättre, dock har jag sovit dåligt i natt med. Jag är ledig idag, så det är skönt! Jag ska till Eve om en stund och ta lite kort, det ska bli skoj :) Jag har inte så mycket mer planerat idag, får se vad som händer till kvällen.

nyårslöfte nr4

Börja träna igen!

Människa, igen!

Jag börjar känna mig som en människa igen, skönt de. Blev så otroligt rastlös innan när jag bara låg i sängen, så jag har bakat cupcakes.. jocke och eve kommer hit snart, så ska bjuda dom på de:)
Jag vill bli frisk och ha onsdag. tjejmiddag på el corazon och sen utgång, ååh vad jag längtar!

sjukstuga

god morgon!
idag är jag sjuk, snorig och hostig. fräscht! jag har sovit så dåligt i natt, har drömt mardrömmar hela natten. känner mig helt slut nu. ska försöka orka mig upp ur soffan och sätta på lite satc snart tänkte jag.
ringde en kille innan ang en lägenhet som jag hade sökt, han skulle ha visning på den idag och jag orkar verkligen inte ta mig till stan idag. så typiskt.
i morgon ska jag vara frisk.

nyårslöfte nr 3

Inget mer godis. Och jag som är godissugen nu!

B&J och SATC

Ben & Jerrys och Sex and the city sviker en aldrig.
nyårslöfte nr 2, lita aldrig på någon.

mulberrylove

här är min nya älskling som jag fick i julklapp. ska köpa mig en matchande plånbok till.

if we ever meet again

Jävla hosta!! FÖRSVINN. jag har hostat sönder mig totalt. jag måste lära mig att inte gå ute utan jacka när jag är full. det får bli ett nyårslöfte. kanske kommer en lista med mer löften..
igårkväll fick jag ryck, städade ur min garderob, hängde allt i färgordning, slängde gamla kläder. . insåg att jag har en för liten garderob, måste förhandla om den stora. .
idag har mitt ryck fortsatt lite, städat i lådorna och sådär. . känner mig ganska duktig faktiskt. har hunnit besöka thailand i 20 min också. det var välbehövligt!

jag är så bitter på dig!

NYÅR

Vilket bra avslut på 2010 det blev!
Först hade vi middag hos Malin, super gott. Mysigt att ha en riktig tjejmiddag! Sen tog vi taxi till Kungshöjd, där vi skulle på fest hos Malins kompis pojkväns kompis eller något sånt. . På vägen dit hittade vi tre övergivna pojkar i en super fin lägenhet, så vi joinade dom i stället. Var tänkt utgång, men vi var där och dansade till kl 6 i morse. . På 12-slaget stod vi ute på en terass och kollade ut över Götet och på alla fina fyrverkerier. Riktigt lyckat!
Idag har Jennie och jag legat inne och kollat på sex and the city hela dagen och ätit massa onyttigt. Vi halv 6 tiden beslutade vi oss för att gå till Slottsskogen, vi gick en härlig promenad och tittade på sälar och pingviner.
Kom hem för en stundsen och jag är så glad över att jag är ledig i morgon oxå!
Nu blir det filmmys!

RSS 2.0